Algemene voorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden 

Algemene verkoopvoorwaarden, leveringsvoorwaarden en betalingsvoorwaarden van de webshop van Boetiek Baloe kinderkleding, gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 27164856, dd 30-04-1997 bij de Kamer van Koophandel te Den Haag

De algemene verkoopvoorwaarden kunt u hieronder terugvinden.

Algemene informatie:

  • Boetiek Baloe kinderkleding, Samanthagang 56, 2719 CK, Zoetermeer, 079-3620496,  e-mail:info@boetiekbaloe.nl  KVKnr: 27164856 Den Haag, BTW nummer op te vragen via ons contact formulier.

Met uw bestelling gaat u akkoord met de verkoopvoorwaarden van onze webshop.

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele prijswijzigingen en zetfouten zijn voorbehouden.

Wanneer u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het door u bestelde product, de wijze van betaling, wijze van verzending alsmede de totale kosten worden vermeld. Wanneer Boetiek Baloe kinderkleding niet in staat is om de bestelling uit te voeren, zal de klant per e-mail op de hoogte worden gebracht.

Alle kleding is uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel uitverkocht is. U wordt hiervan door ons in de bevestigings e-mail al op de hoogte gebracht.

De verzendkosten van bestellingen binnen Nederland (wij leveren (nog) niet in het buitenland!) bedragen:
•Brievenbuspost, mits het pakketje niet zwaarder is dan 2kg en/of niet groter dan 38cm x 26,5cm x 3,2cm. Met deze keuze kiest u voor onverzekerde verzending. Dit wil zeggen: Het verzendrisico ligt bij de klant omdat wij het pakketje niet meer kunnen volgen zodra het afgegeven is bij het servicepunt van PostNL.
•Verzekerd verzenden 4,99 (geldt voor alle paketten die groter zijn dan brievenbus formaat): Uw pakket is verzekerd tegen schade en diefstal.

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met vermelding van de te leveren producten en de totale kosten inclusief verzendkosten.

Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf. Middels iDEAL via Mollie payments inzake Boetiek Baloe kinderkleding (op uw bankafschrift komt te staan Stichting Mollie Payments inzake Boetiek Baloe kinderkleding) of per bankoverschrijving naar Rabobank rekening NL37RABO0357112164, t.n.v. Boetiek Baloe kinderkleding te Zoetermeer. De bestelling wordt pas verzonden zodra de betaling volledig is voldaan. Wanneer de bestelling niet binnen 7 dagen is voldaan, zal deze worden geannuleerd.

Zodra uw betaling, binnen 7 dagen na de bevestigings e-mail, bij ons is binnengekomen wordt het artikel binnen 3 werkdagen naar u toe gezonden. Indien de verzending vertraging oploopt door welke reden dan ook, wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. Alle (verzekerde) bestellingen worden via PostNL verzonden en kleine (onverzekerde) bestellingen per brievenbuspost van PostNL.

Het is mogelijk een bestelling te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd.

Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met Boetiek Baloe kinderkleding op telefoonnummer: 079-3620496 of een e-mail te sturen naar: info@boetiekbaloe.nl onder vermelding van bestelnummer, artikelomschrijving, aankoopdatum en IBAN rekening nummer. U ontvangt een email waarin staat hoe en wanneer u het artikel uiterlijk dient te retourneren.

Artikelen die u in de uitverkoop met een korting van 50% of meer heeft gekocht mogen uitsluitend binnen 24 uur geannuleerd worden en niet geruild of geretourneerd worden.

De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen en derhalve niet gecrediteerd, ongeacht de reden van het retour sturen.

Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Tenzij de goederen intussen in goede staat op de door Boetiek Baloe kinderkleding aangegeven wijze zijn teruggezonden. Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, ontvangt u het door ons verschuldigde bedrag van Boetiek Baloe kinderkleding binnen 7 werkdagen op uw bankrekening.

Bekijk hier een uitleg van het Webwinkel recht.

Deze garantie vervalt wanneer:

•Een artikel gedragen en/of gewassen is.
•U zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.
•De labels niet meer aan het artikel zijn bevestigd.

•Boetiek Baloe is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer van PostNL. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. U kunt het pakket ook verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten) dan ligt het verzendrisico wel bij Boetiek Baloe kinderkleding.
•Boetiek Baloe is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Boetiek Baloe kinderkleding worden aangepast.
•Boetiek Baloe kinderkleding is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op www.boetiekbaloe.nl, in mailings en/of in nieuwsbrieven.

Boetiek Baloe kinderkleding verstrekt geen gegevens aan derden. Boetiek Baloe kinderkleding behoudt zich het recht om gebruik te maken van het door u ingevoerde e-mailadres om u per e-mail aanbiedingen en of andere marketing gerelateerde stukken toe te sturen. U kunt zich voor deze e-mail dienst te allen tijd afmelden.

Download hier onze Algemene verkoopvoorwaarden.

Download hier ons Herroepingsformulier.