4President

4President baby en kinderkleding | Always run 4 President!

Het nieuwe merk in Nederland! De collectie van het nieuwe merk 4president baby en kinderkleding in onze winkel en in onze webshop!

Dit trendy kledingmerk 4President baby en kinderkleding is in onze winkel en webshop verkrijgbaar voor de allerkleinste baby t/m de kids van ongeveer 10 jaar.  Wij hebben dit merk in de maten 50 t/m 140 in onze collectie. Iedere maatgroep heeft absoluut een eigen stijl en herkenbare look! Stoer en innovatief: Dat is waar 4President voor staat. Met het motto ‘Always run 4President’ gaan zij voor het hoogst haalbare. Dit willen zij ook overbrengen naar de dragers van de 4President kleding: Go for it! Elk seizoen worden de nieuwste trends gecombineerd waardoor de tofste items gecreëerd worden. Uiteraard is de kleding erg comfortabel, ook is het onderling goed te combineren en ook van hoge kwaliteit, zodat er optimaal plezier uitgehaald kan worden.

Hoe ziet de collectie eruit?

De collectie is vrolijk en opvallend van kleur, zeker de moeite waard om in de gaten te houden! Voor de newborn baby, maat 50 t/m 68, zijn de kleuren redelijk rustig gehouden. De collectie bestaat uit zachte soepele broekjes, jasjes, shirtjes en mutsjes. Voor de jongetjes is de kleur dit seizoen donker blauw met wit, voor de meisjes zijn de kleuren mint met zalmroze en de unisex serie is het mint. De meisjes en jongens collectie, maat 74 t/m 116, hebben sprankelende en opvallende kleuren. Voor de meisjes zijn er jurkjes, shirtjes, rokjes en leggings in neon fuchsia met aqua en midden blauw. Voor de jongens zijn er polo’s, t-shirts, korte jog broeken, lange jog broekjes en zijn de kleuren neon geel, aqua, wit en midden blauw. Gewoon heerlijk vrolijk! Voor de kids meiden, maat 104 t/m 140, zijn er jurkjes en leggings en de kleuren zijn donker blauw, wit met neon roze en mooie grappige prints of all over print stoffen. Stoer maar toch meisjesachtig.

En wat ook nog heel erg leuk is aan dit nieuwe merk…. Het is betaalbaar! Het is dus echt de moeite waard om dit nieuwe merk in de gaten te houden! Hou deze pagina of onze webshop dus goed in de gaten.

Geen producten gevonden voor deze selectie.