Prematuur

Prematuur

Prematuur babykleding vanaf maat 44

Premature babykleding, prematuur maatjes.


Vol verwachting en trots zijn de ouders als de meeste baby’s na 9 maanden worden geboren. Maar het kan ook gebeuren dat baby’s, door wat voor omstandigheden dan ook, eerder worden geboren dan normaal dit noemen ze prematuur. Doordat ze soms weken te vroeg  komen zijn ze veel kleiner. 

Plotseling veranderen er allerlei dingen. De "normale" babykleding maatjes zijn veel te groot, er moeten dus kleinere maatjes worden gekocht. Dit kan soms een stuk lastiger zijn.
De kleine babytjes hebben speciale maatjes (prematuur maatjes) nodig van een goede kwaliteit die speciaal wordt ontworpen aan de hand van een te vroeg geboren kindje. Belangrijk is dat de kleding, voornamelijk boxpakjes en rompertjes, aan zoveel mogelijk kanten open kan.

Wij hebben een uitgebreide premature baby collectie. De maatjes beginnen bij maat 44.


Prematuur babykleding:


Prematuur babykleding maat 44 is geschikt voor baby's die een gewicht hebben tussen de 3 - 5 pond en/of tussen de 40 - 46 cm zijn.

Maat 50 is geschikt voor baby's die een gewicht hebben tussen de 5 - 8 pond en/of tussen de 46 - 50 cm zijn.

Maat 50 is in principe het eerste babymaatje, hierna volgt maat 56 dit is  geschikt voor kindjes die tussen de 8 - 12 pond zijn of tussen de 50 - 56 cm.

Wij verkopen alleen premature baby kleding van gerenommeerde prematuur leveranciers die jaren en jaren ervaring met deze speciale baby kleding hebben.

In onze prematuur babykleding collectie hebben wij onder andere:

Een hele grote collectie boxpakjes met of zonder voetjes in velours of katoen. Velours is ietsje warmer dan katoen maar niet te warm. Heel makkelijk en simpel aan te trekken. Deze pakjes uit 1 stuk zitten heerlijk bij de aller kleinste.

Mutsjes van katoen.

Overslag truitjes van organisch katoen (feetje schaapje serie alleen in wit of offwhite)

Broekjes van Organisch katoen. (feetje schaapje serie)

Overslag rompertjes van organisch katoen (feetje schaapje serie)

Rompertjes allerlei kleuren en tekstjes van katoen

Ieder kleding stuk wat u uitkiest is geschikt voor in de couveuse. Wij verkopen premature pakjes met en zonder voetjes. Als uw kindje in de couveuse ligt is het misschien raadzaam om aan uw arts te vragen wat deze adviseert voor uw kindje. Bijvoorbeeld een boxpakje met of zonder voetjes, of misschien wel geen broekje en alleen een luiertruitje of overslagrompertje? Dit is per kindje verschillend. Als uw kindje heerlijk in zijn eigen bedje ligt mag het kindje over het algemeen alles dragen wat u wilt, dan is het uw persoonlijke voorkeur.


Kik hier om naar de webshop te gaan!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

14 artikel(en)